Få en uforpligtende salgsvurdering

En salgsvurdering er første skridt på vejen mod et hussalg og vi giver dig gerne en uforpligtende og realistisk vurdering af, hvad du vil kunne få for din bolig.

Vi kender lokalområder, prisniveauet og de mange andre boliger, som er på markedet. Det gør at vi kan give dig en salgsvurdering, der ofte ligger ganske tæt på den reelle salgspris. Vi har nogle af områdets laveste afslag på vores handler, hvilket kan dokumenteres på Boligsiden.dk.

Vi er din ‘mand’ i hele processen

Når du sætter din bolig til salg hos os, sørger vi for, at du bliver holdt opdateret igennem hele processen. Vi kontakter dig, når der er potentielle købere og giver dig en tilbagemelding på hvordan fremvisningen er gået.

Du får inputs fra os om hvad de potentielle købere siger om dit hus og vi rådgiver dig løbende omkring eventuelle tiltag, der kan gøre din bolig mere attraktiv.

Når de potentielle købere er fundet, sørger vi for at de føler sig trygge og hjælper bl.a. også med at skaffe alternativ finansiering, hvis deres egen bank ikke er samarbejdsvillig. Det gør at vi hurtigt kan få sat en underskrift på købsaftalen, så du kan komme videre.

Få en uforpligtende salgsvurdering

Teis Graver
Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

Telefon: 59 65 12 72
E-mail: thg@edc.dk

Peter Jæger
Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE

Mobil: 30 43 80 02
Telefon: 58 26 52 52

E-mail: pj@edc.dk