EDC Teis Graver er med mere end 40 års virke og fem butikker fordelt i Odsherred og på Midtsjælland én seriøs spiller på markedet. Vi har kontakten til sælgerne, ligesom vi har kontakter til køberne over hele Danmark via vores netværk i EDC.

Vi har engagerede medarbejdere hovedsagligt bosiddende i lokalområdet, som løbende bliver efteruddannet. Alt dette gør at du er sikret de bedste forudsætninger for et godt samarbejde.

I Dianalund beskæftiger vi os primært med køb/salg af helårsboliger, lystejendomme, grunde samt mindre landbrugsejendomme.

Teis Graver er med i EDC kæden, som er en sammenslutning af selvstændige ejendomsmæglere med over 230 butikker. Det betyder, at vi hele tiden er i kontakt med købere og sælgere i lokalområdet og på landsplan bl.a. via EDC ´s hjemmeside www.edc.dk.

Altid en anbefaling værd

Vores daglige bestræbelser kommer også til udtryk i de tilbagemeldinger vi får fra både købere og sælgere. På Boligsiden.dk har vi således den højeste kundetilfredshed blandt mæglerne i Dianalund, hvilket vi er meget stolte af og det hjælper os til at yde en ekstraordinær service i alle handler.

Derfor sætter vi også stor pris på de mangle tilbagemeldinger vi løbende får samt de anbefalinger vores kunder giver til deres netværk.

Dine kontaktpersoner

Teis Graver
Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

Telefon: 59 65 12 72
E-mail: thg@edc.dk

Peter Jæger
Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE

Mobil: 30 43 80 02
Telefon: 58 26 52 52

E-mail: pj@edc.dk