Cookie- og privatlivspolitik for edcdianalund.dk, ejet af EDC Povl Tams Pedersen.

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til

at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der

vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette

dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet.

Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og

hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender “cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer,

mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre

statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som

f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies.

Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante

for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer

optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til Websitet indeholder

cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Google Analytics

Google Ads

Facebook

Personoplysninger
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan

henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en

række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du

tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser,

registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager

køb via websitet. Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger:

Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit

IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I

det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster

informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og

betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse

med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og

databeskyttelsesloven. Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de

er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere

relevant.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine

oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet

eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i

strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer,

som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine

køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som

f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at

optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen,

og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af

karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke

muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på,

geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det

omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om,

i afsnittet om “Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af

annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af

data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke

anvende dem til egne formål.Videregivelse af personoplysninger som navn og email m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det.

Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger

en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et

almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre

indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke

til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der

behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.

Henvendelse herom kan ske til: povl@edc.dk.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også

mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi

skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os

en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver
Websitet ejes af: EDC Povl Tams Pedersen, mail: povl@edc.dk